søndag 14. oktober 2012

Pale Ale Failure - del 2

Plopplopplopp. Plopplopplopp. I et par døgn har lyden fra gjærlåsen vært slik. Med 1 minutts mellomrom. Ikke så irriterende som man skulle tro. Men også et tegn på at ølet kan være klart til å helles i flasker. I hvert fall hvis det er brygget riktig. Så flaskene ble puttet i stekeovnen for desinfisering. Sukkerlaken ble gjort klar for å skape kullsyre. Ølet ble helt over i kokekaret, så vi lettere kunne helle vesken over i flaskene med hjelp fra kranen. Flaskene ble fyllt opp. Noen fulle. Noen halvfulle. Men alle ble korket. Siste rest hadde vi i en mugge, for vi måtte jo smake på om det var øl vi hadde brygget. Eller noe værre.

Heksebrygg? Nei. Øl? Tja. Alkoholholdig drikke? Definitivt. Et halvt glass var nok til å kjenne susingen. Og smaken? Det ble med et halvt glass. Uferdig øl er ikke å anbefale. Det skal få godgjøre seg i flaskene noen uker før den endelige avgjørelsen tas på hva slags brygg vi har skapt.

Inntil da skal butikkene få tjene litt mer penger på meg.


-Morten-

Location:Absalon Beyers gate,Bergen,Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar